vineri, 4 iulie 2008

plombe si piercing

cand intri in spitalul de nebuni, scarile rulante ar putea sa te deruteze. se intersecteaza in punctele nevralgice ca firele rosii si albastre in filmele cu dezamorsari de bombe. te strecori silentios sa nu calci in colesterol, eviti smechereste capcanele deux-piece si cat ai baga o fisa in borcanul cu bomboane gasesti calea spre uitare.
acolo sunt fotolii adanci de piele, aer conditionat la discretie si stive de carti din care poti alege in mod proportional.
ca sa eviti miscarile bruste, la boxe o sa primesti voci de la dvd-uri cu desene animate sau trailere EA games. le inghiti ca pe nasturi si in vreme scurta nici n-o sa mai simti ca sunt acolo.
totusi, la un moment dat, daca mergi in sens invers acelor de ceasornic n-o sa ai incotro si-o sa infrunti hoardele dezlantuite de nutline, aruncate marsav dintr-o camasa de noapte de fortza. de alaturi, 4 perechi de ochi dispretuitori or te masoare furios si la cel mai mic semn de neincredere or sa te infiga cu nasul in arbaleta.
respiri adanc, numeri pana la 5 si cauti drumul sabareni 24-26. acolo e spatiu suficient sa clipesti in voie, fara pic de teama.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cel mai bun supliment din USA pentru scaderea colesterolului disponibil si in Romania !
Sytrinol este cel mai bine vindut supliment natural in USA pentru scaderea colesterolului este acum disponibil si in Romania , produsul care este rezultatul a 12 ani de cercetare in domeniul efectului benefic al flavonoizilor PMF si al tocotrienolilor asupra nivelului de colesterol.
Live Well Products Srl Romania introduce in premiera in Romania produsul Sytrinol® .
Studii clinice faza III indică faptul că, tratamentul cu Sytrinol™ a fost eficient în menţinerea redusă a nivelului colesterolului si rezultatele a 12 săptamâni de tratament cu Sytrinol™ sunt:
27% descreştere în Colesterol total
25% descreştere în LDL-Colesterol
31% descreştere în Total Trigliceride
28% descreştere în raportul LDL/ HDL
4% creştere în HDL-Colesterol
Sytrinol™, prezinta urmatoarele avantantaje :
· Mentine o activitate sanatoasa de transfer a proteinelor / trigliceridelor la nivel microzomial (MTP) precum si al activitatii enzimei diacylglycerol acetyl transferase (DGAT) , ambele implicate in sinteza si traseul trigliceridelor.
· Ajuta activitatea sanatoasa a receptorului PPAR la nivelul ficatului, marind ß-oxidarea si controlind concentratia acizilor grasi disponibili ptr. sinteza trigliceridelor.
· Mentine formarea proteinelor structurale care sint responsabile de formarea si producerea lipidelor endogene.
· Ajuta activitatea enzimelor la nivelul ficatului, activitate importanta in cazul biosintezei lipidelor. Citeva studii clinice demonstreaza protectia cardio-vasculare asigurata de Sytrinol™, prin suportul adus la metabolismul sanatos al lipidelor si trigliceridelor
Pentru mai multe detalii vizitaţi vă rugam site-ul produsului www.sytrinol-colesterol.ro ; puteti cumpara acest produs din magazinul online www.smart-living.ro
Pentru orice informatii in legatura cu distributia acestui produs rugam telefonati la 0727.774.736
Live Well Products Srl
Romania