vineri, 21 noiembrie 2008

acolo, sa traiesc as vrea

prin alte parti copiii se duc la scoala ca la hotel. Nu au la clasa A, B, C sau I daca sunt la informatica. merg la 400, 401 sau aia mai norocosi la 402. putin probabil ca 4 sa vina de la etaj sau de la numarul de stele al unitatii de invatamant; miss graves ar sti sa raspunda mai bine la asta.
acolo, copacii sunt intotdeauna asa cum ii desenai cand erai copil, plini de frunze care nu se pot distinge si, tot acolo, iarba e verde pentru ca daca nu ar fi verde, ar fi albastra si atunci ar semana cu norii care sunt albastri.

la 402 exista o invatatoare care n-are lentile de contact si care priveste sever pe deasupra ochelarilor. la 402 copiilor le e rusine cu banii parintilor, dar nu le e rusine sa faca parada cu colectia de linguri. la 402 sa mirosi a capra e un compliment si sa te scuzi ca nu poti scrie pentru ca ti-a obosit mana nu e ridicol. la 402 sa rupi pozele dintr-un dictionar nu e atat de grav ca in realitate. si nici sa mesteci guma la mana a doua. la 402, bunicii se uita la basicile din deget si directorii incearca sa dezlipeasca monede lipite de podea.

la 402 copiii inca mai stau cate doi in banca si nu vorbesc la telefoane mobile.
la 402 copiii sunt buni pentru ca vor sa faca rele.

3 comentarii:

Rita spunea...

Copiii de la 402 ??! :D si mie mi plac. Mai ales lenesul de Jesse, si roscatica aia laudaroasa si putin infumurata, si fata aia uratica si grasuta care e super-smart, dar nu prea se intelege cu lumea si are capre acasa :))
Auzi, cred ca imi plac povestile cu copii la scoala - vezi si Harry Potter :)))

Anonim spunea...

copiii de la 402 e tatal desenelor cum ar veni.

Rita spunea...

Dar ce, mircea santimbreanu ce-are ? :D