miercuri, 23 ianuarie 2008

cupa africii - faza pe penibil

a inceput cupa africii. lung prilej de barfa si de ipoteze.
mai ales pentru comentatorii incompetenti si suficienti.
unii chiar rasisti, daca e sa asculti bine.

la fiecare meci de pana acum, am primit explicatii si exclamatii.
k, nu pot sa creada cat de neorganizat joaca africanii, k echipe precum zambia sau sudan n-ar face fatza nici in divizia b la noi, k asa si pe dincolo. totul frazat in asa chip, incat sa pricepem noi kat de cretini sunt aia si cat de valabili suntem noi. o atitudine de colonialisti care n-au trecut de videle, de imperiu` al mustelor, de specialisti pana la glezna fina a broastelor.
chicoteli complice intre cei doi coprezentatori, de fiecare data knd un portar trecea pe sub vreo minge, strambaturi din nas la fiecare gol de generic cum se spune in limba de lemn a sportului (true, mai e si kinograma; mi se sopteste din public) lamentari penibile cum k africanilor n-ai ce sa le ceri mai mult. e de ajuns k au ajuns la meci, vrem sa mai joace si dupa o schema?

superficialitate, prostie si o doza imensa de desconsiderare a spectatorului. plus pafarism in ale fotbalului. unul dintre comentatori era nemultumit la 3-0 si clama sus si tare k el prefera oricand un 0-0 tacticizat. celalalt gurist citea regulamentul si radea cat il tineau bojocii knd a dat peste un paragraf care vorbea despre conditiile de desfasurare a meciurilor cand intr-o tara din cele implicate in competitie e razboi.

astept meciurile urmatoare si observatiile de rigoare: maimutele alearga dupa balon k dupa banane, ciorile borate nu sunt bune nici sa-mi stearga pantofii, d-apoi sa centreze, dak ei sunt asa iti inchipui cat de proaste sunt femeile lor, etc.

3 comentarii:

Aida B spunea...

asta e ultima atractie din prime time a canalului??

comanu spunea...

eurosport, dear watson, eurosport.

Aida B spunea...

tot canal si ala:p