joi, 25 februarie 2010

vacanta in cinstea ta

in 3-4 ani o sa platesti pensie alimentara, dar pana atunci spune tu ce v-ati mai distrat. cu prietenii si familia.
vacanţarilor, voi sunteţi toţi de-o mamă şi de-un tată lăsaţi pe pământ: veniţi cu zâmbetu` pân-la sprâncene şi începeţi să înşiraţi poze în IrfanView sau filmuleţe făcute cu camera luată la reduceri de la Media Galaxy.

si atunci trebuie să vă suport şunca, ţâţele căzute, palmierii, piscinele, cămilele, mările, oceanele, şalupele, scuterele, ochelarii de soare, varicele, plozii.
să bălesc de prietenie, să bat pe umăr şi să par invidios, că altfel nu te fericeşti şi-o să-mi porţi pică pentru că nu ştiu să mă bucur de bucuria vacanţei concediului tău.

că alt scop al vacanţei care să fie? să vii şi să spui de când intri pe stradă că totul a fost minunat, că-ţi venea să nu te mai întorci (habar n-ai ce bine ne făceai), că aveai nevoie de pauza asta în care "să nu mai ştiu dragă de nimic"? acum vine faza în care arunci cuvinte ciudate şi eu te cred pe cuvânt că sunt delicatesuri locale, în timp ce fandez din faţa brăţaro-lănţişoru-ineluşului tău, cumpărat dintr-un magazin pe care-l ştii doar tu şi încă vreo 2 milioane de turişti.

dar, ai grij, nu cumva să-ţi scape că te-ai dat cu curu` de pământ atunci când te-au sărit de la ultimu` mic dejun, că-i pândeai pe nemţi ca să le furi şezlongu` sau că te duceai în mare să te pişi.

că altfel vacanţa ta de firmă n-ar cadra cu slipul de firmă, cu tricoul de firmă, cu valiza de firmă, cu siliconul de firmă, cu firma de firmă.

3 comentarii:

Eugen Ion spunea...

He he he, welcome to ours club man!

Eugen Ion spunea...

erata: our

cristina spunea...

:))) Ce punct ... Dar ce "i" ...