joi, 29 mai 2008

uneori

uneori se mai intampla sa mergi pe jos dupa ce a plouat.
nu trebuie s-o iei personal. nimeni n-are nimic cu tine.
uneori cand te plimbi pe jos dupa ce a plouat, in apropiere de calea mosilor s-ar putea sa dai peste 4 fetite care sa se joace intr-un lac proaspat format.
jocul e foarte amuzant pentru ele, adolescenta emo care vorbeste la telefon la 10 m mai departe si pentru tine, ala de te-ai nimerit pe acolo. e un joc complex, pentru k el cere indemanare, viteza, atentie. si un batz.
cea care "se face", sta pe vine si da cu batzul in balta, mult mai la propriu decat te-ai fi asteptat de la o expresie asa invechita. celelalte fetitze se invart pe langa lac chicotind, fugind si topaind.
indicat e sa fie zgomot cat mai mare, eventual atat de mare incat sa iasa si baba de la parter sa zica vreo 2 sa se racoreasca.
uneori, k sa nu zic intotdeauna, cand vezi un asemenea joc si o asa distractie, te pui pe ras.
ei bine, uneori, dak esti shaolin, e bine sa te abtii.
fetitza mai mare, poate chiar in clasa a 2-a, s-ar putea stropsi la tine, intrebandu-te de la obraz: de ce razi? atunci, rasul devine si mai puternic, parandu-ti oarecum rau k ai intrerupt distractia k sa fii apostrofat.
uneori, dar ce zic eu uneori, de cele mai multe ori, e bine sa nu grabesti pasul asa inkat sa mai auzi in spatele tau: nu mai radeeee!!!!!! bineinteles te conformezi. brusc iti dau lacrimile. le simti cum se dau de-a dura, pana cand isi pierd echilibrul la barbie. falcile se misca nenatural si corpul are niste spasme dubioase. asta nu mai e un simplu ras. e ditamai rasoiul.
uneori, chiar se intampla sa ai noroc.

Niciun comentariu: