vineri, 4 decembrie 2009

staff

vai de capul lor de candidati. vai de capul lor de staffuri.
consilieri mai prosti decat pantera roz. scrasniti, gipsati, sablonati.
mai mult de "ba pe a ma-tii" si sinergia faptelor, fix, pix.

elementar, se ataca pe tema camarilei si fiecare vine cu alaiul de rozalii dupa el.
bah facultate, lasa-i pe posesorii de vuitoane acasa si vino cu oamenii normali dupa tine. ia-i frate din piata, ia-i de la strung, ia-i de pe santier, fa-l pe unu sa isi sufle nasul, pe altu sa se scarpine in barba, nu veni cu pet-uri aplaudace dupa tine. da prost, se masoara la sondaj.

baietii nu rup ritmul deloc, se calca pe voci care sa tipureasca primul si spun aceleasi oboseli cu intensitati diferite. nu zice unu ceva cu bip, adica sa para ca vrea sa injure, adversarului sa-i sticleasca ochii de fericire ca ala o comite si pe urma sa i se rada in nas.

isi dau cadou cosuri cu produse si carti luate la gaudeamus, in loc sa-si dea poze cu autograf sau o pernita rosie cu inimioara si cu chipul adversarului pe ea, sau un domeniu, pe net (hehe moguli mici, la ce va gandeati) cu numele cefacdupacepierdalegerile.ro

nu isi da unul sacoul si camasa jos sa ramana cu un tricou pe care sa scrie "pleaca din ghencea, gigi pleaca din ghencea" sau sa iasa de la pupitrul unde fusesera plantati, sa scoata cancanul si sa zica: "ma plictiseste colegul si pana termina, aflu si eu cu cine s-a combinat blonda lu bote."

decat asa, nu mai bine votam la dansez pentru tine?

3 comentarii:

marul spunea...

zar mare

Irina spunea...

La dansez pentru tine cred ca tb sa platesti sms-ul ca sa votezi. Aici plateste statul. Orice e gratis e bun. Sunt roman adevarat. Eu ma bag!

vlad spunea...

trebuie sa votam!sa ne bagam!nu se poate sa stam deoparte...au murit oameni pt ca noi sa votam!nu putem trai in ignoranta daca nu votam viitorul va fi decis de altcineva!