miercuri, 17 iunie 2009

livezile se tin bine

nu se intampla in fiecare zi ca buddha sa te salute de langa niste baterii si sa uite dupa tine cu un zambet ascuns in gusa. probabil, atunci e conectat la borna +, desi, sa ne gandim corect, ce buddha e ala care ar putea avea ganduri -?

in situatii din astea se recomanda un ocol, nu prea prea mare totusi, pentru ca fire intinse la plaja sa nu te ciupeasca de blanita si sa produci 2 pasi in unul, in ritm strengaresc. ocolurile sunt mai bune silvice, dupa cum au putut sa constate si cei aruncati de o forta dubioasa, afara, in caldura precipitata. ii poti dibui fara putinta de tagada, toti poarta o servieta ce nu e in stare sa tina ritmul cu ei si nu ca ii banui, dar la un control amanuntit, sigur, vei descoperi un sandvis invelit in staniol.

in lumea celor care poarta echipament sportiv, bunicii de culoare neagra sunt intotdeauna suparati sau moracanosi, in functie de paradele portarilor. unii ar putea banui si motivul. nu au vazut-o inca pe bunica de culoare alba care striga dupa un pitic cu ochi oblici: hai mamaie sa nu ne prinda ploaia! desi, de ploaie te poti feri si intr-un birou, decorat campeneste, cu spice de la marea neagra.

poate ar trebui sa ne schimbam in happy numele de familie.

Niciun comentariu: