joi, 23 aprilie 2009

daca parizer ar avea neamuri la pariz

cand soarele da cu tine de pamant sa te astepti ca afara sa fie un leopard zgribulit. se ascunde de obicei intre crengi albite de altceva, nu de batranete, si de acolo face cu ochiul de pisica. pacatul ochiului e ca e defect si uneori clipeste prea des si atunci fortele speciale il confunda cu un sms sos. alteori se blocheaza si ramane asa, ca la dentist, pana cand trec vummmmm in viiiij pe cer, zeci de batistute cu lumina ca o armada a sufletelor impacate. cumva pe dos, fata de apa unde poti sa stai mult si bine sa astepti un debarcader ramas sa vrajeasca o pluta.

ce nu trebuie sa pierzi tu din vedere e faptul ca privirea periferica are rolul ei in viata de zi cu zi si zgomotele care nu vin de acolo, de unde le e locul, ar putea avea drept cauze imbratisari furate si condamnate pe loc, fara posibilitate de recurs si anulare.

scapi de belele scapand de bezele, dar si cu mila celor de langa tine. care iti itind cat iti intind si tocmai de aia e bine sa actionezi acum! in rest, capetele se invart chiar daca sunt tunse scurt, a nu se confunda figurile cu fitele. daca ai minte, nu e nevoie sa aprobi, e de ajuns sa tii limba intre dinti, ca toti aceia care dau in strada regina noptii, cat e ziua de lunga.

Niciun comentariu: