luni, 9 martie 2009

portret de mama. dupa 1-8 martie

mama e fiinta aceea care iti baga prima porcarii pe gat. pastile, sirop, ulei de peste. deci, s-ar putea sa fie prima careia ii musti degetele. mama te trimite la scoala, desi nimeni nu poate spune daca e spre binele tau sau al ei. mama vorbeste cu doamna, dar niciodata cu cosul de baschet sau bicicleta. mama are incredere in tine asa ca te trimite la meditatie.

mama nu te suporta cu parul lung, cu haine la moda si cu absente in catalog. te pedepseste spre binele tau, iar tu, daca nu esti deja recunoscator, o sa devii. mama te spune la tata, dar nu mereu, ci doar atunci cand ii pica ei bine. mama nu admite ca nu gateste ca la mama acasa, de aceea e de dorit sa nu manci prajituri din vecini in fata ei. mama iti da bani de buzunar doar daca nu iti iei singur. e mai bine sa-ti iei singur.

mama nu vrea sa fumezi si din cauza asta poti sa racesti sau sa intri intr-un anturaj. pe care ea nu-l inghite, dar aici sunteti chit, ca nici tu nu-l suporti pe al ei. mama ar vrea sa fii binecrescut, desi ea e certata cu frati, surori, mame si tati. mama vrea sa ajungi ceva in viata si tocmai de aia te trimite la o facultate la care renunti, cel mult in anul 2.

in fata lu mama nu bei, gusti, nu te pupi, te saruti. pentru mama o sa fii copil intotdeauna, pentru ca un singur lucru nu-i poti spune tu ei vreodata: "eu te-am facut , eu te omor."

8 comentarii:

ruki popa spunea...

>:D<

Anonim spunea...

daca vede maica-ta, te omoaraaaaaa

sau

te calca in picioare! stie si Andra

comanu spunea...

daca nu ma joaca in picioare, pasa pasa, sut la poarta, n-a facut nimic.

Brad Florescu spunea...

hush my baby, baby, don't you cry...
mamma's gonna make all your nightmares come true

Eugen Ion spunea...

Frumu!

;)

comanu spunea...

mersi

Anonim spunea...

ma-ta stie?! ;))

Aida B spunea...

draga, esti un izvor nesecat de învataminte! merci de aruncat cu adevaruri în ochi si-mi iau angajamentul sa nu fac toate tîmpeniile însiruite în lista-ti. si, daca totusi le comit, promit sa ma revansez fata de nepoti.